Konut kompleksi "Lago-Naki Dağı Öncesi" Maykop, Adıge Cumhuriyeti

 


Yer: st. Mihailova, s. 5, Maykop, Adıge Cumhuriyeti.

Lago-Naki (pred-gorye Lago-Naki) dağından önceki konut kompleksi, Lago-Naki platosundan sadece 40 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Bu, 9 ila 12 kat yüksekliğinde modern evlerden oluşan bir bloktur; ayırt edici özelliği doğal taş dokusuna sahip fayanslarla kaplı cephelerdir. Bu malzeme aşınmaya karşı çok dayanıklıdır, zamanla solmaz ve Kafkas iklimi için çok önemli olan doğrudan güneş ışığında solmaz.

Yerleşim bölgesinden bir taş atımı uzaklıkta dinlenebileceğiniz ve doğanın tadını çıkarabileceğiniz pitoresk bir göl vardır ve 5 dakikalık yürüme mesafesinde 17 numaralı okul ve iki anaokulu bulunmaktadır. Yakınlarda çok sayıda süpermarket, market ve toplu taşıma durağı bulunmaktadır.

Yerleşim alanı çok çeşitli planlama çözümleri sunar; bunların arasında aileniz için uygun bir seçenek bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Tüm dairelerin iç mekanları eksiksizdir, bu nedenle onarım konusunda endişelenmenize gerek yoktur; anahtarları aldıktan hemen sonra taşınabilirsiniz.

Avito'nun web sitesinde satışa sunulan bu kompleksteki 50 dairenin ortalama metrekare fiyatı 117.840 ruble (1.282 $) seviyesinde. Sitede satışa sunulan dairelerden birinin en yüksek fiyatı metrekaresi 139 bin ruble, sitede sunulan dairelerden birinin en düşük fiyatı ise metrekaresi 91 bin ruble.

Bu fiyatlar 16 Mart 2024'te güncellendi, bu tarihte bir doların fiyatı 91,87 ruble oldu.










Yorumlar