Adıgey'de akıllı ev sistemiyle çok katlı bina yapılacak

 


Adıgey'de ilk kez akıllı ev sistemiyle çok katlı bina yapılacak

Adıge Cumhuriyeti'nin Takhtamukai ilçesine bağlı Çerkes köyü "Yeni Adıge"de on yedi katlı, konfor sınıfı düzeyinde yeni bir bina inşa edilecek. Akıllı hizmetler arasında telemetri, mobil interkom, erişim kontrolü ve yönetim sistemi, video gözetimi ve elektrikli yakıt istasyonları yer alıyor.

Konut kompleksi, Sber-Bank'ın proje finansmanı yardımıyla "Sanat Grubu" şirketlerinden biri tarafından inşa edilecek. Akıllı ev sistemi "Duma" firması tarafından kurulacak.

Yeni Adıge köyünde yeni konut kompleksi “Prima”

Adres: Adıge Cumhuriyeti, Takhtamukai ilçesi, Starobzhegokaisky kırsal yerleşimi, Yeni Adıge köyü, Beregovaya caddesi, 2/8.

Geliştiriciden daireler - 164.

Stüdyolar - 3,8 milyon ₽'den (ruble) - 27,8 m²'den (metrekare) - 44 teklif.

1 odalı daireler - 4,1 ila 4,4 milyon ₽ - 31,4 m²'den - 67 teklif.

2 odalı daireler - 6,4 ila 6,8 milyon ₽ - 51,8 m²'den - 53 teklif.

Bu fiyatlar 26 Mayıs 2024'te güncellendi, bu tarihte bir doların fiyatı 89,70 ruble oldu.

Konut kompleksi hakkında:

Konut kompleksi, iyi düşünülmüş bir yerel alanla çevrili on altı katlı bir konut binasından oluşmaktadır. Eviniz, yaşamak ve dinlenmek için ayrı bir bölgenizdir.
Kompleks, sakinlerinin temiz havanın tadını çıkarmasına, kendi beden eğitimi alanlarında aktif spor yapmasına, donanımlı oyun alanlarında çocuklarla oynamasına ve rekreasyon alanlarında aile ve arkadaşlarıyla vakit geçirmesine olanak tanıyan pitoresk bir konumda yer almaktadır. Konut kompleksi alanının neredeyse yarısı yeşil alanlara ve peyzaj tasarım unsurlarına sahip güzel alanlara ayrılmıştır.

Tamamlanma tarihi: 1. çeyrek 2026.
Kat sayısı: 2 ila 17.
Ev tipi: Monolitik tuğla.

Bitiş: Ön bitirme - Dairedeki duvarlar ve tavanlar beyaz sıvalı olduğundan bu tür bitirme işlemine Beyaz Kutu da denir. Zemin pürüzsüz, temiz bir şapa sahiptir. Elektrik işleri yapıldı: Dairede bir elektrik paneli, prizler, anahtarlar ve lambalar için kablolar var. Banyo ve mutfaktaki borular ayrılmıştır.

Bunların ön terbiye işleminin yaklaşık özellikleri olduğunu dikkate almak önemlidir. Her geliştirici dairenin kabule hazır olması için kendi şartlarını belirler.





Yorumlar