Maykop şehrinde daire kiralama fiyatları nelerdir?

 


Maykop şehrinde çok katlı daire veya arsa ev kiralama fiyatları nelerdir?

Burada sizlere Adıge Cumhuriyeti'nin başkenti Maykpe'de ortalama kat daire ve arsa kiralama fiyatlarını sunacağız. Büyüklükleri 25 metrekare ile 85 metrekare arasında değişen tek odalı daire, iki odalı daire ve üç odalı daire olmak üzere başlıca üç tip daire kiralanıyor. Evler alanında tek odalı evden iki katlı villalara ve daha fazlasına kadar her türlü ev sunulmaktadır.

Burada gösterilen fiyatlar Rusya Federasyonu'nun apartman ve konut alanındaki en büyük web sitesi olan Avito web sitesinden alınmıştır. Avito ayrıca iş teklifleri, satışlar, alışverişler ve daha fazlası gibi birçok alanla da ilgilenmektedir. Avito dünyanın en iyi 100 sitesi arasında yer alıyor (dünya sıralamasında 80. sırada, Rusya'da 10. sırada).

Uzun dönemli ortalama daire kiralama fiyatları (Maykop'ta üç aydan birkaç yıla kadar:

Tek odalı dairenin aylık fiyatı 20 bin ruble (220 $). Dairenin büyüklüğü 25 ila 45 metrekare arasındadır.

İki odalı daire ayda 30 bin ruble (330 dolar). Dairenin büyüklüğü 45 ila 65 metrekare

Üç odalı bir dairenin fiyatı ayda 35.000 ruble (380 dolar). Dairenin büyüklüğü 65 ila 85 metrekaredir.

Burada sunulan ortalama fiyattır, yani bunlardan daha yüksek fiyatlar da vardır, daha düşük fiyatlar da vardır. Daire ve ev kiralama fiyatları esas olarak dairenin konumuna ve dairedeki yenileme seviyesine göre belirlenmektedir. Zemin evler, kat dairelerine göre yaklaşık yüzde 15 daha pahalıdır.
 
Adıge Cumhuriyeti turistik bir devlettir, güzel doğası, çok ilginç kültürü ve tarihi vardır.

Her yıl yüzbinlerce kişi Adıge'yi ziyaret ediyor ve bu nedenle bir günden bir aya veya iki aya kadar kısa bir süre için daire veya ev kiralamak denilen şey de var. Burada bir günlük ortalama fiyat 3000 bin ruble (33 dolar). Bu fiyat yukarıda belirttiğimiz gibi dairenin konumuna ve tadilat seviyesine göre belirlenmektedir.

Bu fiyatlar 9 Mayıs 2024'te güncellendi, bu tarihte bir doların fiyatı 91,82 ruble oldu.




Yorumlar